分享我們的經驗

我們極為重視您的安全

同心協力 - Joe QuinnJoe Quinn

Joe 說他已經經驗過或見過路上可能發生任何事情。他是卡車司機,負責運送工業氣體給以下地區的的客戶:賓州西部、康乃迪克州南部、紐澤西州與紐約市,及紐約長島。考慮到他的路線,Joe 說安全渡過每一天是他工作中最具挑戰性的部分。

他用「極端」來描述公司對於安全的態度,但是馬上加了一句:「這是件好事」。

他的集散站最近也完成了稱為「努力變健康」的六個月競賽。這項計畫提供幫助參加者改變生活形態的工具與秘訣,進而降低血壓與體重。讓我們的司機安全回家與家人團聚是 Air Products 的第一要務。


返回同心協力

發生錯誤,請修正強調顯示的欄位。
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

我們能為你解答?

  1. 詢問哪一類的訊息?

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close