分享我們的經驗

我們極為重視您的安全

同心協力 - Sang LeeSang Lee

如果您正在尋找挑戰讓自己更為精進,Air Product 就是您要找的地方。作為我們團隊的一員,數位領導業界的技術專家將讓您獲益良多,這些專家會分享成功密訣並盡力確保您會成功。

在以吸附為基礎的技術中,Sang 是其中一位世界領導技術專家。他是 Air Products 資深員工並且最近獲頒本公司的最高榮譽:主席卓越大獎 (Chairman’s Award for Excellence)。

他扮演研究員、工程師與業務員多樣化角色。他與我們在亞洲的團隊合作以為這個區域帶來優越、具價格競爭力的方案。他在他韓國的實驗室中協助我們建立世界最佳吸附技術的地位 — 這項成果已強化本公司在吸附技術的全球性領先地位。他積極參與聘僱、訓練與發展我們的韓國與中國吸附團隊。

他信賴我們的人員、技術、團隊合作與以客戶為中心的方法。他也已準備信賴您了!


返回同心協力

發生錯誤,請修正強調顯示的欄位。
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

我們能為你解答?

  1. 詢問哪一類的訊息?

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close